Zendesk Showcase 2024: Een Spectaculaire Beleving in Amsterdam

Dit jaar hadden wij opnieuw de eer om de Zendesk Showcase te verzorgen. Na het overweldigende succes van vorig jaar in Utrecht, hebben we onze creativiteit dit keer laten stralen in de bruisende hoofdstad Amsterdam. Met het thema *AI* hebben we niet alleen de nieuwste technologieën belicht, maar ook de identiteit en uitstraling van Zendesk perfect weten te vertalen naar het evenement.

De styling van de showcase werd gekenmerkt door een vernieuwende kleurenschema van *paars, crème* en *zwart*, waarmee we de look en feel van Zendesk naar een hoger niveau hebben getild. Elk detail was zorgvuldig afgestemd op het thema, van branding en quotes tot de algehele sfeer. Het AI-thema kwam tot leven door een slimme integratie van futuristische elementen en innovatieve designconcepten.

Naast de indrukwekkende AI-robots en geavanceerd entertainment, hebben wij gezorgd voor een naadloze integratie van technologie en beleving. Het evenement bood een fascinerende blik op de toekomst, ondersteund door inspirerende sprekers en interactieve ervaringen.

Wij hebben ook de volledige organisatie van de locatie op ons genomen, inclusief de inschrijvingen en het gastenlijstbeheer. Elk logistiek detail werd met precisie aangepakt, waardoor de showcase vlekkeloos verliep. Onze getalenteerde fotograaf en videograaf, Marrije, was aanwezig om elk bijzonder moment vast te leggen. Haar beelden vangen de essentie van een evenement dat zowel visueel als inhoudelijk indruk heeft gemaakt.

Bekijk het eindresultaat en ervaar zelf de magie van de Zendesk Showcase 2024. Wij zijn trots op wat we samen met Zendesk hebben bereikt en kijken ernaar uit om ook toekomstige edities te blijven overtreffen. Wil je een evenement organiseren dat net zo impactvol en memorabel is? Neem contact met ons op en ontdek wat Just Iris voor jouw volgende showcase kan betekenen!

slinger

Hebben we je geïnspireerd?

Zendesk Showcase 2024