Het 5-jarig jubileum van De Hallen Amsterdam was een feest om nooit te vergeten. Onze styling en decoratie verzorgde deze bijzondere gelegenheid en zorgde voor een onvergetelijke sfeer.

Met een locatiebezoek en het schrijven van een op maat gemaakt concept, werd snel duidelijk dat deze hal van ruim 300 meter lengte perfect was voor onze mega slinger. Deze 300 meter lange slinger veranderde de hal in een waar feest, en door gebruik te maken van een backdrop voor de gasten, mega ballonnen en spel aan gekleurde tape op de grond, werd aan elk detail gedacht.

De hal werd omgetoverd tot een feestelijke locatie, die het jubileum op de meest passende manier vierde. De sfeer was ontspannen en gezellig, en de decoratie zorgde voor een echte “wow-factor”. Het feest was een feest voor alle zintuigen, waarbij bezoekers zich in een feestelijke omgeving waanden.

Onze styling en decoratie werden ontworpen om een unieke en onvergetelijke beleving te creëren voor de gasten. Met de mega slinger en de verschillende elementen van de decoratie.

Het 5-jarig jubileum van De Hallen Amsterdam was een groot succes en de gasten waren zeer onder de indruk van de styling en decoratie. Wij zijn trots op het feest en bedanken De Hallen Amsterdam voor het vertrouwen in onze diensten. Dit was een feest om nooit te vergeten en wij kijken uit naar nog vele andere succesvolle events en feesten in de toekomst!

Hebben we je geïnspireerd?

DE HALLEN 5 jaar jubileum