Zakelijke evenementen

Zakelijk Evenement Amsterdam bedrijfsfeest

Zakelijk evenement of bedrijfsfeest

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest? En ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en uitvoeren van vormgeving, styling- en belevingsconcepten voor een personeelsfeest, kerst borrel of prive feest? Dan ben je bij Just Iris aan het goede adres. Professioneel een concept vormgeven voor bedrijfsevenementen vraagt namelijk om aandacht, een goede voorbereiding en heel wat kennis en ervaring. Iets waar wij je goed bij kunnen en willen helpen!

Om het bedrijfsfeest goed te kunnen stylen beginnen we met vragen als: Wie zijn jouw gasten? Wat is jullie doel? En wat wil je bereiken met jouw bedrijfsfeest? Wij vinden styling en beleving belangrijk, zo niet cruciaal. Dit blijkt wel uit eerdere bedrijfsevenementen die wij verzorgden. Evenementen zoals een kerst borrel met tafeldecoratie of een nieuwjaars borrel. Het is voor ons als event stylisten dan ook van belang dat we begrijpen wie jullie zijn als bedrijf en de specifieke wensen die er zijn voor het zakelijke evenement. Door ons vroegtijdig in het organisatieproces te betrekken, zijn wij nog beter in staat om de fantastische sfeer te creëren die jullie in gedachten hebben. Een beleving die bij jullie en het bedrijfsfeest past is daarmee de spreekwoordelijke kers op de taart.

Opening Westerpark Amsterdam

De heropening van het Westerpark in Amsterdam was een geweldige op maat gemaakt opdracht. Feestelijk en inpachtvol, dat was de vraag en dat is wat wij hebben geleverd.

Zakelijke evenementen
slingers

Wil jij ook indruk maken met jouw versiering en ben je op zoek naar bijzondere slingers voor jouw evenement? We hebben deze mega slingers in verschillende kleuren als eyecatcher.

Het
gemaskerde bal

Dit event werd gehouden bij 1 van onze vaste evenementenlocaties in Amsterdam. Samen met de klant en d evenementenlocatie kwamen wij tot een mysterieuze styling.

Netflix
The Witcher

Een geweldig event van onze opdrachtgever Annelot Lems en King canary.
Een event dat tot in de wildste eventstylisten droom mocht worden nagebouwd. 

Pool
Party

Deze achteruin in het prachtige Blaricum werd omgetoverd tot een ware poolparty. Met prachtig opmaakt
gemaakte decoratie, is dit tot een schitterend eindresultaat gekomen.

De Hallen 5 jaar jubileum

Een 300 meter lange hal omtoveren tot slingerparadijs. Een indrukwekkende event styling, voor in de boeken. Sindsdien mogen wij ieder jaar met kerst geweldige nieuwe belevingen creëeren.

Zakelijke heren lunch

Voor een herengezelschap mochten wij een lunch verzorgen. Met de nadruk op feestelijk, maar stoer. Met toffe plantendecoratie, bloemen en robuuste meubels.

Business Event Alpro Soja

Met een knipoog naar het thema Hollywood kwamen wij met dit concept. Goud met heel veel glitters,  ballonnendecoratie, handgespoten flessen en gouden planten.

Freelance
netwerk event

Qommunity is een Freelance netwerk platform, met interactieve events voor zijn leden. Voor dit event zijn gaan spelen en kwamen wij met toffe decoratie en styling.

Jubileum Level Eleven

Jubileum level Eleven, onze vaste evenementenlocatie. En als die dan hun 11 jarige betaan op 11 hoog vieren, kan je niet anders dan uitpakken. Samen zijn wij tot een geweldig eindresultaat gekomen, en kan je niet anders zeggen dat het stylingconcept geslaagd is.

Boot Party

Het was een eer om dit geweldige event op het water te mogen stylen. Sigrid had geweldige ideeën, die wij tot een stylingconcept hebben ontwikkeld. Met handgemaakt ballonnen bubbels, hangende kwallen, rookmachines en prachtige gedekte tafels.

40e verjaardagsfeest

Feestje? Dat wilde dit stel wel. Voor je 40ste zo’n event, daar kan je alleen maar van dromen. Met Andre Hazes als artiest en styling die niets aan de wensen over liet. Het was een eer om dit event te mogen verzorgen voor deze geweldige mensen. Dankjewel.

Hebben we je geïnspireerd?