, Ook dit jaar hadden wij het voorrecht om de jaarlijkse Sthree summer Party te organiseren. Een spectaculair evenement dat plaatsvond in de prachtige en trendy evenementenlocatie, Lief Amsterdam.

De kleuren huiskleuren van Sthree zijn roze, crème en stoer zwart, die wij telkens met een accent van sliver terug lieten komen. Bij Just Iris streven we er altijd naar om niet alleen een evenement te organiseren, maar een ervaring te creëren. En dat is precies wat we hebben gedaan. Het moment dat de gasten de locatie betraden, werden ze ondergedompeld in een ware beleving.

Eten is een centraal element van elke geweldige bijeenkomst, en we hebben geen detail overgeslagen. Het menu was met zorg samengesteld om de smaakpapillen van onze gasten te prikkelen, met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes die de hele avond beschikbaar waren.

Bij Just Iris geloven we in het leveren van totale evenementoplossingen, en dat betekent dat we niet alleen verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de locatie, maar ook voor het creëren van een onvergetelijke sfeer. Onze in-house eventmanager, de altijd fijne Hannah Swaan, speelde een cruciale rol bij het coördineren van het event wat zij elk jaar weer met ons samen doet.

De Sthree Summer Party van dit jaar was een absolute triomf. We zijn trots om deel uit te maken van zo’n geweldig evenement en bedrijven die keer op keer bij ons terug komen voor een perfect gehost event. Wij willen iedereen bedanken die erbij was.

Bij Just Iris gaan we altijd voor niets minder dan uitmuntendheid, en we kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw een onvergetelijke Summer Party te organiseren. 

Ook een Full servies event? Wij staan altijd open voor een kop koffie. 

 

slinger

Hebben we je geïnspireerd?

Sthree summer party 2023