Sthree Summer Party 2024: Een Triomf van Beleving

Ook dit jaar hadden wij de eer om de jaarlijkse Sthree Summer Party te organiseren in de prachtige en trendy evenementenlocatie, Lief Amsterdam. Dit spectaculaire evenement was een ware ervaring, en wij bij Just Iris hebben er alles aan gedaan om een onvergetelijke sfeer te creëren.

De huiskleuren van Sthree – roze, crème en stoer zwart – waren overal subtiel en stijlvol geïntegreerd, met een vleugje zilver als accent. Vanaf het moment dat de gasten de locatie betraden, werden ze ondergedompeld in een betoverende ambiance die perfect aansloot bij de identiteit van het bedrijf.

Eten speelt altijd een cruciale rol in onze evenementen, en de Sthree Summer Party vormde hierop geen uitzondering. Het zorgvuldig samengestelde menu prikkelde de smaakpapillen van onze gasten met een variëteit aan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, die de hele avond beschikbaar waren.

Bij Just Iris geloven we in het leveren van totaaloplossingen voor evenementen. Voor Sthree hebben wij een full-service event geleverd, inclusief:

  • Zoeken van een passende locatie voor 550 personen, inclusief een Ted Talk-opzet, feest en walking dinner.
  • AV en techniek: Zorgvuldig geregeld voor een vlekkeloze uitvoering van presentaties en entertainment.
  • Styling van de locatie: Creatieve en thematische aankleding die de huiskleuren en sfeer van Sthree tot leven bracht.
  • Vervoer: Logistieke planning voor een soepele en efficiënte aan- en afvoer van gasten en materialen.
  • Op maat gemaakte marketing branding: Branding en communicatie die specifiek voor het evenement zijn ontworpen.
  • Betalingen en aanspreekpunt: Coördinatie van betalingen en het fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle leveranciers.
  • We zijn trots op onze in-house eventmanager, de altijd enthousiaste Hannah Swaan, die elk jaar een cruciale rol speelt in het coördineren van dit evenement. Haar inzet en expertise dragen bij aan het succes van elk aspect van de party.

De Sthree Summer Party 2024 was een absolute triomf en we zijn trots dat wij deel hebben mogen uitmaken van zo’n indrukwekkend evenement. We willen iedereen bedanken die erbij was en alle bedrijven die ons blijven vertrouwen voor hun evenementen.

Bij Just Iris streven we altijd naar uitmuntendheid en kijken we ernaar uit om volgend jaar opnieuw een onvergetelijke Summer Party te organiseren. Wil je ook een full-service evenement? We staan altijd open voor een kop koffie en een gesprek over de mogelijkheden.

slinger

Hebben we je geïnspireerd?

Sthree summer party 2023