OVER

JUST IRIS

Just iris professioneel styling en eventbureau

Op zoek naar de ultieme hulp voor jouw evenement? Zoek niet verder, met Just Iris haal je niet alleen een event planner, maar ook een creatieve designer én uitvoerend evenementenbureau in huis!

Event planner of creative designer inhuren

Ben je binnenkort verantwoordelijk voor het bedrijfsfeest, die knallende kerstborrel of een intiem privéfeest? Bij Just Iris zorgen we voor het complete pakket: vormgeving, styling, en belevingsconcepten die jouw event naar een hoger niveau tillen. We zijn gespecialiseerd in de volledige uitvoering van evenementen, van conceptontwikkeling tot de productie van events en festivals.

Van een standaard event naar een onvergetelijke belevenis, dat is waar wij voor staan! Als event planner, creative designer én ervaren evenementenbureau bundelen we onze krachten om jouw feest naar een hoger level te tillen. We nemen de tijd om elk detail zorgvuldig voor te bereiden en te zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling. Want een feest organiseren is zoveel meer dan alleen een paar slingers ophangen!

iris en lissanne | Just Iris

“Live is too short to have boring parties.” Dit is niet alleen een motto, maar ook mijn levensinstelling. Ik geloof er sterk in dat het leven volop geleefd moet worden, met plezier, avontuur en onvergetelijke momenten.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om te genieten. Of het nu gaat om het organiseren van een evenement, het creëren van een unieke sfeer of gewoon het dagelijkse leven, ik wil er zeker van zijn dat er altijd een sprankje magie aanwezig is.

Iris Wenzel

Eigenaar, Just Iris

Iris | Just Iris

Waarom Just iris

Toen ik voor mezelf begon, had ik nooit kunnen vermoeden wat voor een geweldige reis het zou worden. In eerste instantie dacht ik dat mijn passie vooral lag bij het stylen van events, maar al snel ontdekte ik dat mijn talent en kracht zoveel breder reikten dan dat. De afgelopen 5 jaar zijn een ware ontdekkingsreis geweest, waarin ik mezelf steeds beter heb leren kennen als ondernemer en als professional in de evenementenbranche.

Het ondernemerschap bleek als een tweede natuur voor mij te zijn. Ik voelde me als een vis in het water in deze dynamische en altijd veranderende wereld van evenementen. Geen enkele dag is hetzelfde, en dat is precies wat mij zo enthousiast maakt.

Het ene moment ben ik bezig met het stylen van een intiem privé-diner voor 50 gasten, en het volgende moment sta ik aan het roer van de volledige productie van een grootschalig zakelijk bedrijfsevenement voor wel 500 genodigden. En elke keer weer voel ik die sprankelende energie door mijn aderen stromen.

Ik hou van mijn werk en voel me dankbaar voor alle kansen die mijn klanten mij hebben geboden. Samen hebben we de meest fantastische evenementen neergezet, en ik ben trots op wat we hebben bereikt. Maar ik ben ook realistisch genoeg om te weten dat ik zonder mijn geweldige klanten niet zou staan waar ik nu ben. Hun vertrouwen in mijn capaciteiten heeft mij gedreven om steeds het allerbeste te geven.

Met elke nieuwe uitdaging groei ik als professional en als persoon. Ik ben vastberaden om mijn passie en creativiteit in te zetten om nog meer onvergetelijke momenten te creëren. Geen idee is te gek, geen concept te uitdagend. Samen met mijn klanten wil ik blijven innoveren, grenzen verleggen en de verwachtingen overtreffen.

Dus, aan al mijn fantastische klanten: bedankt voor de inspiratie, het vertrouwen en de geweldige samenwerking. En aan iedereen die nog overweegt om met Just Iris in zee te gaan: ik beloof je een onvergetelijk avontuur waarin we samen de meest spectaculaire evenementen zullen realiseren. Let’s make some unforgettable memories!

Team Just iris

READY TO GET IN TOUCH?