Welkom bij Just Iris – dé experts in het organiseren van geweldige en onvergetelijke evenementen!

Bij Just Iris draait alles om het creëren van spectaculaire en memorabele ervaringen. Onze passie voor het vak en onze toewijding aan onze klanten maken ons dé partner voor het realiseren van jouw droomevenement. Geen uitdaging is ons te groot, en we gaan altijd tot het uiterste om aan al jouw wensen te voldoen.

Een van onze meest opmerkelijke projecten was de breakdown party die we mochten organiseren voor Dani, een extravagante Amerikaanse Olympisch springruiter. Toen Dani via onze website bij ons terechtkwam met dit unieke verzoek, waren we meteen enthousiast. Dani had de tradities van Amerikaanse breakdown parties al van jongs af aan meegekregen en wilde graag dit bijzondere concept naar Nederland brengen.

Na een grondig locatiebezoek en uitgebreide brainstormsessies met Dani en ons ervaren team, hebben we een perfect op maat gemaakt eventconcept bedacht. Dani wilde het evenement volledig uit handen geven en had één belangrijke wens: haar huis op de Keizersgracht in Amsterdam moest compleet ondergekliederd worden met alle kleuren van de regenboog. Dit was omdat het huis de komende twee jaar volledig gestript en verbouwd zou worden, en ze wilde het op een unieke en onvergetelijke manier afsluiten.

Met de wensen van Dani als leidraad, zijn we aan de slag gegaan om voor haar geweldige man, familie en vrienden een adembenemend huisfeest te organiseren. Op de dag zelf hebben we werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd: van catering op maat tot gepaste entertainment, professionele audio- en videotechniek, en een team van in-house fotografen die elk prachtig moment hebben vastgelegd.

De passie en blijdschap van Dani en haar gasten waren overduidelijk aanwezig en straalden van elke foto en video af. Het was een avond vol emotie, plezier en verrassingen. Bij Just Iris geloven we dat een evenement pas echt geslaagd is als het de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat.

Ben jij klaar om ook eens echt out of the box te gaan en jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Bij Just Iris staan we klaar om met je mee te denken en jouw ideeën en dromen werkelijkheid te maken.

Laten we samen het leven vieren, op een manier die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Met Just Iris aan jouw zijde, garanderen we een evenement dat jou en je gasten nog lang bij zal blijven. Want live is too short to have boring parties. Dus waar wacht je nog op? Let’s celebrate live!

Event Dani, keizers gracht | Just Iris

Hebben we je geïnspireerd?

Dani's breakdown party