Welkom bij Just Iris – de experts in het creëren van spectaculaire en onvergetelijke evenementen!

Bij Just Iris draait alles om het realiseren van jouw droomevenementen. Onze passie en toewijding zorgen ervoor dat wij dé partner zijn voor het organiseren van unieke en memorabele ervaringen. Geen uitdaging is te groot voor ons, en wij zetten altijd een stap extra om aan al jouw wensen te voldoen.

Een van onze meest indrukwekkende projecten was de breakdown party voor Dani, een Amerikaanse Olympisch springruiter met een flair voor het extravagante. Toen Dani ons benaderde via onze website met het verzoek om een breakdown party naar Nederland te brengen, waren we meteen enthousiast. Dani wilde haar huis op de Keizersgracht in Amsterdam op een spectaculaire manier afsluiten, omdat het de komende twee jaar verbouwd zou worden. Haar wens was om het huis te transformeren met alle kleuren van de regenboog, en wij hebben die uitdaging met beide handen aangegrepen.

Na een grondig locatiebezoek en intensieve brainstormsessies met Dani en ons ervaren team, hebben we een op maat gemaakt evenementconcept ontwikkeld. We verzorgden elk detail van het feest, van een op maat samengesteld cateringmenu en passend entertainment tot professionele audio- en videotechniek en een team van in-house fotografen die elk bijzonder moment vastlegden.

De blijdschap en energie van Dani en haar gasten waren onmiskenbaar zichtbaar op elke foto en video. Het was een avond vol emotie, plezier en verrassingen – precies zoals wij bij Just Iris geloven dat elk evenement moet zijn: een ervaring die de verwachtingen overtreft en een blijvende indruk achterlaat.

Ben jij klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen en echt out of the box te denken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Bij Just Iris staan we klaar om jouw ideeën en dromen werkelijkheid te maken.

Laten we samen het leven vieren op een manier die perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Met Just Iris aan jouw zijde, garanderen wij een evenement dat jou en je gasten nog lang zal bijblijven. Want life is too short for boring parties. Dus waar wacht je nog op? Let’s celebrate life!

Welkom op de pagina van de Verkleed Rave – ons paradepaardje en een van onze meest spraakmakende concepten! Na jaren van succes met privé edities voor vrienden en familie, bieden we deze spectaculaire ervaring nu ook aan voor festivals, zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten.

De Verkleed Rave is een full-service concept dat draait om plezier, creativiteit en fantastische outfits. Wij zorgen voor elk detail van jouw evenement en bieden een compleet pakket dat je gasten gegarandeerd omver zal blazen. Wat krijg je van ons?

  • Catering: Wij verzorgen het eten op jouw eigen locatie, een bedrijfsruimte of een evenementenlocatie.
  • Entertainment: Inclusief een glitter- en schminkbar en een parade met indrukwekkende optredens.
  • AV en techniek: Professionele audio- en videotechniek om de sfeer te versterken.
  • DJ: Een DJ in de gewenste muziekstijl om het feest helemaal in de juiste stemming te brengen.
  • Styling: Wij zorgen voor styling die perfect past bij de locatie en het thema van je event.
  • 100 outfits, waarvan hoofdaccessoires en props

Met meer dan 100 outfits, hoofdaccessoires en props kunnen jouw collega’s, vrienden, gasten of bezoekers zich uren vermaken. Het standaardpakket is volledig verzorgd en klaar voor gebruik, beschikbaar voor minimaal 100 personen, en kan worden gepresenteerd op de door jou gekozen locatie of op jouw eigen terrein.

Bij Just Iris geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht, en onze klanten zijn enthousiast over onze unieke, volledig verzorgde standaardpakketten zoals de Verkleed Rave. We zorgen ervoor dat jouw evenement perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften, of het nu gaat om een intiem bedrijfsfeest of een groots festival.

Ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan snel contact met ons op, en wie weet verzorgen wij binnenkort de Verkleed Rave op jouw evenement!

Check ook nu

de verkleed rave Space Pussy

de verkleed Rave Neon Noodle

Event Dani, keizers gracht | Just Iris

Hebben we je geïnspireerd?

Dani's breakdown party