Bij Just Iris zijn we niet alleen gespecialiseerd in kortdurende projecten, maar ook in langdurige projecten. Zo hebben wij dit jaar de decoratie verzorgd voor diverse evenementenlocaties, kantoorpanden en winkelpanden, waaronder de Passage Hal van Amsterdam en de Kanarie Club, evenals de Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Voor ons is elk project een kans om onze creativiteit en ervaring te laten zien en we halen enorm veel energie uit het omtoveren van elke locatie tot een fantastische feestelijke omgeving.

Een van onze specialiteiten is seizoensdecoratie, en met name kerstdecoratie. De afgelopen 4 jaar toveren wij de Passage Hal van Amsterdam om tot een ware kerstbeleving met elke jaar een nieuw concept. Dit jaar hebben we gekozen voor een combinatie van klassiek rood en goud om de ruimte die traditionele sfeer te geven. Kerst is een bijzondere tijd van het jaar en we vinden het geweldig om onze klanten te helpen hun locatie om te toveren tot een gezellige en sfeervolle omgeving.

Als u nieuwsgierig bent naar wat wij dit kerstseizoen voor uw locatie kunnen doen en hoe wij uw evenement kunnen omtoveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en laten u zien hoe wij uw evenement, locaties en festivals kunnen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Naast kerstdecoratie verzorgen wij ook zakelijke evenementenstyling, dus ook als u op zoek bent naar professionele decoratie voor uw zakelijke evenement, helpen wij u graag verder.

Kies voor Just Iris en laat ons uw volgende evenement tot een onvergetelijk succes maken. Of het nu gaat om decoratie voor een kortdurend of langdurig project, wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het creëren van de perfecte sfeer voor uw evenement.

Hebben we je geïnspireerd?

De hallen Amsterdam Chrismas Experience