Elk jaar hosten wij voor onze vaste klant Sthree geweldige events. In 2022 was het weer zover en streek Sthree neer op de 5 sterren locatie Huis Ter Duin met meer dan 450 man. Deze unieke locatie toverden wij in een paar dagen om tot een waar kerst gala event.

Het begon met een plenaire sessie waarin de topics en doelen van het jaar werden besproken. Daarna was het tijd voor het Kerst gala diner en feest waar de collega’s van Sthree in stijl konden genieten. De heren in smoking en de dames in de meest prachtige jurken. Wij verzorgen het event van A tot Z voor Sthree, van locatie tot catering, van entertainment tot AV en niet te vergeten de styling en decoratie tot in de puntjes. Het moest immers perfect passen bij deze locatie en de branding van het bedrijf.

Voor ons is het altijd weer een uitdaging om een event op maat te maken voor onze klanten en dat was ook dit jaar weer gelukt. De samenwerking met Sthree verliep zoals altijd soepel en wij hebben er alles aan gedaan om hun wensen te vervullen. Het was een fantastische avond en wij zijn trots dat we dit voor hen hebben kunnen realiseren.

Als eventorganisator is het ons doel om onze klanten volledig te ontzorgen en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Het is fijn om te zien dat onze inspanningen en toewijding worden gewaardeerd. En natuurlijk kijken wij er alweer naar uit om volgend jaar weer een evenement van topkwaliteit voor Sthree neer te zetten!

Hebben we je geïnspireerd?

SThree Christmas Gala 2023