Zendesk Showcase 2024: Waar Innovatie en Netwerken Samenkomen

Als het om evenementenplanning en -organisatie gaat, is Just Iris trots om als vertrouwde partner samen te werken met toonaangevende bedrijven zoals Zendesk. Meerdere keren per jaar staan wij aan hun zijde om verbluffende evenementen te verzorgen. Het hoogtepunt van onze samenwerking is zonder twijfel de jaarlijkse Zendesk Showcase. Dit evenement is een mekka van netwerkmogelijkheden en kennisdeling, waar niet alleen het salesteam van Zendesk aanwezig is, maar ook hun waardevolle klanten.

Tijdens de Showcase krijgen de gasten de kans om interessante sprekers uit diverse vakgebieden te horen en 1-op-1 gesprekken aan te gaan met deze experts. De Showcase is een unieke gelegenheid voor diepgaande gesprekken en waardevolle inzichten, gepresenteerd in een dynamische en inspirerende setting.

Wat betekent het om met ons te werken voor jouw zakelijke evenement, festival of jubileumfeest? Bij Just Iris ontzorgen we je op elk denkbaar vlak. Wij verzorgen de volledige evenementplanning en -organisatie, zodat jij je kunt focussen op de inhoud en je gasten. Onze diensten omvatten:

  • Het vinden van de perfecte locatie: We selecteren een locatie die perfect past bij jouw evenement en het aantal gasten.
  • Smaakvol cateringmenu: We stellen een menu samen dat de smaakpapillen van jouw gasten zal verrassen.
  • Gastenlijstbeheer: We zorgen voor een efficiënte en zorgvuldige afhandeling van de gastenlijst.
  • Fantastische aankleding: Van decoratie tot thema, we zorgen ervoor dat de locatie helemaal in de sfeer van jouw evenement is.
  • Entertainment: Of je nu innovatieve VR-ervaringen wilt, een professionele LinkedIn-fotograaf zoekt, of wilt genieten van adembenemende dansshows; wij hebben het allemaal.

Daarnaast, door de grootte en internationaliteit van Zendesk, verzorgen wij alle leveranciers en nemen wij alle communicatie- en financiële aspecten uit handen. Just Iris is trots om een vaste partner binnen de Benelux voor Zendesk te zijn en wij zorgen ervoor dat elk evenement tot in de puntjes is geregeld.

Dus, als je op zoek bent naar een creatief en gespecialiseerd evenementenbureau dat je bedrijf of privé-event naar een hoger niveau kan tillen, zoek dan niet verder. Just Iris is jouw one-stop-shop voor een onvergetelijke ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hebben we je geïnspireerd?

Zendesk