Als het om evenementenplanning en -organisatie gaat, is Just iris trots om als vertrouwde partner samen te werken met toonaangevende bedrijven zoals Zendesk. Meerdere keren per jaar staan wij aan hun zijde om verbluffende evenementen te verzorgen. Maar het hoogtepunt is ongetwijfeld de jaarlijkse Zendesk Showcase. Dit event is een mekka van netwerkmogelijkheden en kennisdeling, waar niet alleen het salesteam van Zendesk aanwezig is, maar ook hun waardevolle klanten.

Tijdens de Showcase krijg je de kans om interessante sprekers uit diverse vakgebieden te horen en de mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken aan te gaan met deze experts.

Wat betekent het om met ons te werken voor je zakelijke evenement, festival of jubileumfeest? Wij ontzorgen je op elk denkbaar vlak. Van het vinden van de perfecte locatie en het samenstellen van een smaakvol cateringmenu tot het beheren van de gastenlijst. Elk detail wordt tot in de puntjes verzorgd om het evenement een doorslaand succes te maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische aankleding en het entertainment. Of je nu betoverd wilt worden door innovatieve VR-ervaringen, een professionele LinkedIn-fotograaf zoekt om je profiel te upgraden, of wilt genieten van adembenemende dans shows; Just iris heeft het allemaal.

Dus als je op zoek bent naar een creatief en gespecialiseerd evenementenbureau dat je bedrijf of privé event naar een hoger niveau kan tillen, zoek dan niet verder. Just iris is jouw one-stop-shop voor een onvergetelijke ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hebben we je geïnspireerd?

Zendesk