Afgelopen zomer vierde Sthree groots hun rebranding, een event waar we met trots op terugkijken. Met de introductie van hun nieuwe huisstijlkleuren – het levendige Fuchsia roze, het verfrissende Turquoise blauw, het elegante crème wit en het krachtige magenta zwart – hebben we een ware beleving gecreëerd die perfect aansloot bij onze vernieuwde identiteit. Dit evenement was een droom die werkelijkheid werd voor ons als event organisators.

De opdracht van de klant was duidelijk: elke fase van de dag moest een afspiegeling zijn van waar het zakelijke evenement om draaide. We hebben deze uitdaging met beide handen aangepakt en hebben de volledige styling van de locatie op ons genomen. Onze klant ontving een op maat gemaakt moodboard en een gedetailleerd plan van aanpak, zodat zij een helder beeld kregen van de sfeer en uitstraling die we wilden creëren.

Bij dergelijke opdrachten vinden we het van groot belang om een locatiebezoek te plannen in samenspraak met de klant. Op deze manier kunnen we alle details zorgvuldig doornemen en ervoor zorgen dat het evenement vlekkeloos verloopt.

Ben jij ook op zoek naar zo’n uniek evenement op maat voor jouw bedrijfsfeest, productlancering of festival? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek. Samen kunnen we de eerste stappen zetten naar een onvergetelijke ervaring die perfect aansluit bij jouw visie en doelen.

 

 

Hebben we je geïnspireerd?

Summer party Strand Zuid