Elk jaar streeft Just Iris ernaar om een geweldig zomer-event te organiseren voor onze vaste klant, SThree. Dit jaar was bijzonder speciaal, aangezien het een re-branding-event was. Ons team heeft nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat het event aansloot bij hun nieuwe merkbeeld en kleuren. 

Om het event tot leven te brengen, heeft ons in-house eventstyling-team zorggedragen voor elk detail, van de op maat gemaakte decoraties tot de prachtige bloemstukken. Ons in-house entertainmentteam heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de gasten door interactieve activiteiten en shows tijdens de avond te verzorgen. 

Het event begon met een boeiende lezing, gevolgd door een gezellig feest en een heerlijke BBQ. De locatie voor het event dit jaar was Strand Zuid in Amsterdam, een prachtige locatie die het perfecte decor vormde voor de festiviteiten. Onze eventmanager, Joelyn, leidde het team en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was uitgevoerd. 

Wij werken al enkele jaren samen met SThree, en het is altijd een genoegen om samen te werken met hun team. Hannah Swaan is ons aanspreekpunt en een geweldige eventmanager om mee samen te werken. We zijn altijd verheugd om deel uit te maken van SThree’s jaarlijkse zomer-event. Dit jaar was geen uitzondering en we zijn trots om opnieuw een fantastische editie te hebben opgeleverd. 

Conclusie: ons team bij Just Iris is toegewijd aan het creëren van unieke en onvergetelijke evenementen voor onze klanten. Wij geloven in het aanpassen van elk event aan de specifieke behoeften en doelen van onze klanten, en het jaarlijkse zomer-event voor SThree was geen uitzondering. Van eventstyling tot entertainment, hebben we geen steen onaangeroerd gelaten om ervoor te zorgen dat onze klant en hun gasten een onvergetelijke ervaring hadden. 

Hebben we je geïnspireerd?

SThree Zakelijk bedrijfsevent