The Witcher is een populaire fantasy-avonturenserie die beschikbaar is op Netflix. Het verhaal speelt zich af in een fantasiewereld vol met monsters, magie en politieke spanningen. De serie volgt Geralt van Rivia, een monsterjager met ongewone krachten, terwijl hij op zoek is naar zijn plaats in deze wereld en probeert om de mensen te beschermen die hij liefheeft.

De lancering van de serie vond plaats in het prachtige Beurs van Berlage, samen met de geweldige organisatie King Canary en Annelot Lems. Dit maakte de ervaring nog specialer, aangezien dit gebouw bekend staat om zijn architectuur en historische betekenis.

Wij, als experts in eventstyling waren verantwoordelijk voor de uitbundige styling van de bekende pub in de serie, heksenschool en lange diner tafel. Ons team creëerde een sfeer die perfect aansloot bij het fantastische universum van The Witcher, en zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Al met al was de lancering van The Witcher een succesvol evenement, dankzij de geweldige samenwerking tussen de verschillende partijen en het geweldige team van King Canary en onze bijdrage aan de decoratie en eventstyling. Wij zijn trots om ons werk te hebben laten zien en bij te hebben gedragen aan deze geweldige productie.

Hebben we je geïnspireerd?

Netflix the witcher