Deze evenementenlocatie in Amsterdam Zuid werd omgetoverd tot een ware SThree rey branding party. De op maat gemaakte slingers, bloemen en andere decoratie items hebben geleid tot een schitterend eindresultaat. SThree is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Wij verzorgen frequent zakelijke evenementen voor deze opdrachtgever, met elke keer weer een totaal andere aanvraag en daardoor met een verrassende uitkomst.

Voor dit event van SThree verzorgden wij het volledige event in samenwerking met de eventmanager van het bedrijf. De bloemen zijn verzorgd door onze inhouse bloemist, Nika. Zij is een ware bloemenkunstenaar en heeft op dit zakelijke event gewerkt met alle kleuren die terugkomen in de house style van het bedrijf. Zij werkt graag met bloemen en kleuren die je niet dagelijks ziet op een event of feest. Door de verschillende soorten bloemen en kleuren goed te benutten creëert zij elke keer weer iets nieuws en unieks. Ook voor jouw evenement komen wij met de bloemenpracht tot een mooi resultaat.

De ballonnen zijn ook op maat gemaakt zoals de mega-slinger die, zoals je ziet, perfect past in het kleurenspel. 
De entertainment voor dit event is ook verzorgd door Just Iris. In nauwe samenwerking met onze vaste leverancier (entertainment bureau) wisten wij ook hier de host en hostess perfect af te stylen.

Wil jij een zakelijk event, privé- of kerstfeest organiseren dat volledig moet worden verzorgd, neem dan contact op met Just iris. Wij denken graag mee met de mogelijkheden. 

 

Hebben we je geïnspireerd?

SThree Zakelijk bedrijfsevent