Welkom op de pagina van de Verkleed Rave, een van onze paradepaardjes en van onze eigen concepten. Elk jaar organiseren we een editie voor vrienden en familie, maar na het grote succes van de afgelopen jaren bieden we het concept nu ook aan op festivals, zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten op locatie. Bij de Verkleed Rave draait alles om plezier, creativiteit en het dragen van fantastische outfits die wij verzorgen. Met meer dan 100 outfits, hoofdaccessoires en props kunnen jouw collega’s, vrienden, gasten of bezoekers zich uren vermaken. Het standaard pakket voor minimaal 100 personen is volledig verzorgd en klaar voor gebruik. We verzorgen dit pakket op de door u gekozen evenementenlocatie of op uw eigen bedrijfsterrein.

Bij Just Iris geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht, maar we merken dat onze klanten ook enthousiast zijn over onze unieke, volledig verzorgde standaardpakketten, zoals de Verkleed Rave. We zorgen ervoor dat uw evenement perfect aansluit bij uw wensen en behoeften, of het nu gaat om een klein bedrijfsfeestje of groot festival. Wij creëren een uniek event dat past bij uw organisatie.

De Verkleed Rave is een uniek, waanzinnig en over-the-top concept dat je gegarandeerd omver zal blazen. Met niet alleen spectaculaire event decoratie, maar ook fantastische outfits, zul je deze avond nooit vergeten. Wij bieden een compleet pakket voor dit evenement, inclusief professioneel personeel, catering, verlichting en geluid, entertainment, evenementendecoratie, fotografie en videografie. En als je wilt, kunnen we zelfs helpen bij het vinden van de perfecte locatie. Dit pakket is beschikbaar vanaf 100 personen. Ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan nu contact met ons op en wie weet staan wij binnenkort op jouw evenement!

Hebben we je geïnspireerd?

De verkleedrave