Ik herinner mij nog goed de livestream van Mysteryland in 2020. Het was een gek jaar dat we in de evenementenwereld niet snel zullen vergeten. Na twee jaar stil te hebben gestaan, keken we er allemaal naar uit om weer te knallen en geweldige evenementen te organiseren. En dat is precies wat Mysteryland met deze livestream heeft gedaan, met een fantastisch evenement die de boeken in zal gaan.

Elke leverancier werd uitgenodigd om hieraan mee te werken en samen te zorgen voor een onvergetelijke livestream voor alle bezoekers van Mysteryland die dat jaar niet konden en mochten dansen. Het was een waar succes en de beelden spreken voor zich. 

Het was geweldig om te zien hoe alle artiesten en performers zich helemaal gaven en de energie van het publiek overbrachten via de camera’s. Het voelde alsof we allemaal samen een feestje vierden, ook al waren we fysiek niet bij elkaar. De livestream was niet alleen een manier om de muziek en optredens te delen met de thuisblijvers, maar het was ook een manier om de evenementenindustrie weer een boost te geven.

Door deze livestream realiseerden we ons weer hoe belangrijk evenementen zijn en hoeveel we ze hebben gemist. Het gaf ons hoop voor de toekomst en motivatie om door te gaan en nog betere evenementen te organiseren. Ik ben enorm dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van deze livestream en dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor alle kijkers.

 

Hebben we je geïnspireerd?

Mysteryland livestream