Bloemen en planten

Decoratie bloemen en planten | Just Iris

Bloemen en planten decoratie voor beleving op je event

Dankzij onze decoratie creëren we met Just Iris een unieke beleving op jouw event! Iedere locatie is een unieke plek voor je bedrijfsfeest of event. Met de juiste decoraties heb je de perfecte middelen voorhanden om een unieke beleving te creëren. Of je nou een drukbezochte beurs, een bijzonder jubileum of een stijlvolle receptie organiseert: decoratie zoals bloemen,  planten, slingers en balonnen maken het plaatje compleet en verhogen de sfeer van je event.

Bloemen en planten decoratie

Wij geloven dat de decoratie op jouw event indruk moeten maken. Daarom werken we het liefste met grote items die een ruimte goed vullen. Heeft jouw bedrijfsfeest bijvoorbeeld als thema kerst, of organiseer je een event rond de kerstperiode? Dan is het fantastisch om als planten decoratie gigantische kerstbomen neer te zetten. Dit zijn echte sfeermakers waarmee je een verpletterende indruk maakt! Andere voorbeelden van indrukwekkende planten decoraties zijn weelderige bamboes of exotische palms.

Duurzame bloemen en planten decoratie

Bij Just Iris werken we met allerlei soorten bloemen en planten. We vinden duurzaamheid belangrijk en kopen daarom het liefste decoratie bloemen en decoratie planten in die we kunnen hergebruiken, zoals bijvoorbeeld kunstplanten. Ook doen we aan plantenverhuur. Daarvoor kopen we aan het begin van het seizoen planten bij een vaste leverancier die ons helpt. Zo kunnen we de planten decoratie op verschillende momenten hergebruiken. Ook geven we na een event vaak de verse decoratie bloemen aan een goed doel of ouderenzorg. Op jouw event staan ze voor korte tijd, en zo maken we er optimaal gebruik van.

Bloemen 

Wij versterken jouw concept met bloemendecoratie en andere natuurlijke elementen die bij jouw event passen. Dit geheel in lijn met jouw concept, locatie en budget.

 

Planten

We werken we met allerlei soorten planten, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Daarom werken we het liefst met planten in die we kunnen hergebruiken, zoals kunstplanten. 

 

Tafeldecoratie bloemen en planten

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen wij altijd. Daarom werken wij graag met een stylingplan. Dat geldt voor de algehele aankleding, maar ook voor kleinere stukken zoals tafeldecoratie. Aan de hand van het stylingplan weten we hoe de sfeer moet zijn. Ook kunnen wij hierdoor bepalen welke decoratie bloemen en planten decoratie passen bij jouw wensen wat betreft het thema, de look & feel en kleuren van bijvoorbeeld tafeldecoratie. 

Op maat gemaakte bloemen of planten decoraties zijn een zeer geschikte manier om een bijzondere sfeer te creëren. Dit kunnen bijvoorbeeld bloemen op de tafels zijn, maar ook planten decoraties bij de entree of zelfs een hele bloemenmuur.

Just Iris maakt het verschil met bloemen en planten decoraties door:

  • Altijd goede kwaliteit te leveren, binnen jouw budget uiteraard
  • Een creatieve invulling te geven aan jouw wensen en thema 
  • Te werken met grote bloemen en planten decoraties
  • Alles tot in detail netjes af te werken
  • Net dat stapje verder zetten, zodat de bloemen decoraties echt indruk maken.