Catering op locatie

Omdat we altijd kwaliteit willen leveren, werken we met vaste partijen. Helemaal als het gaat om catering op locatie. Morgan Catering is een catering bedrijf dat alles kan doen en leveren op hoog culinair niveau. Zij zijn bewust van de producten waar ze mee werken en proberen steeds meer vega en vegan te koken. Daarnaast zijn ze erg vernieuwend en vooruitstrevend op het gebied van evenementen. En daar worden wij erg blij van. Zij maken voor ons het evenementen plaatje compleet, en wij voor hen. 

Een foodtruck huren is ook hartstikke tof voor je event en wij werken dan ook graag met foodtrucks op events. Deze zorgen weer voor een andere sfeer en setting en bieden op een leuke makkelijke manier kwalitatief goed eten aan je gasten. Als het om foodtrucks gaat werken wij graag – en veel – samen met Rob Albrecht. Voor ons is hij dé partij als het gaat om burgers en foodtrucks. 

We kijken het liefste samen met jou naar de mogelijkheden, de faciliteiten die er al zijn en wat we kunnen toevoegen. Kun je onze hulp goed gebruiken? 

Just Iris en Morgan Catering

Culinaire invulling & styling voor elk event.

Hebben we je geïnspireerd?

High end catering