Full Services

We inspireren je graag voor jouw event!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij stylen en organiseren jouw event tot in de puntjes. We kijken graag samen met jou naar jouw wensen en ideeën en samen maken we een plan om jouw event succesvol en stijlvol vorm te geven.

Onze ervaring en ideeën zetten we in om ieder event, feest of festival uniek en onvergetelijk te maken. Daar doen we het voor en daar worden ook wij blij van.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Christmas Inspiration

Bij Just Iris snappen we dat kerst meer is dan alleen een paar versieringen hier en daar. Het is een kans om je merk te positioneren, werknemers te motiveren en klanten te binden. We nemen graag alles uit handen. Van de planning en uitvoering tot aan de styling en decoratie. En dan hebben we het niet over een paar kerstballen en een boom. Nee, denk aan stijlvolle ornamenten, op maat gemaakte verlichting en een kleurenschema dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.

Zakelijke evenementen

Bij Just iris begrijpen we de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het organiseren van zakelijke evenementen. Onze missie is om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen en verwachtingen voor elk evenement. Of je nu een grootschalige productlancering of een intiem personeelsfeest organiseert, wij staan altijd klaar om jouw evenement tot een groot succes te maken.

Festival styling

Bij Just Iris hebben we jarenlange ervaring in festivals organiseren en we verzorgden dan ook de styling voor heel wat verschillende festivals. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Een fantastische sfeer dankzij de decoratie en styling.

Entertainment

Events waar Just Iris het entertainment voor verzorgt, lopen erg uiteen: van intieme verjaardagsfeesten tot grootschalige bedrijfsfeesten en ware festivals. Wij werken met allerlei artiesten samen en kunnen allerlei entertainment huren. Door onze ervaring weten we welk soort entertainment het beste bij jouw event zou passen.

Catering

Net zoals entertainment en decoratie, mag ook een goede catering service niet ontbreken op jouw bedrijfsfeest of zakelijke evenement. Bij ieder event is catering belangrijk, ongeacht het soort event dat je organiseert.

Mega slingers

Als je jouw event helemaal in stijl wilt brengen met het gekozen thema, het echt feestelijk mag zijn en je wilt iets unieks? Dan zijn onze mega slingers de ultieme oplossing. We creëren direct een feestelijke stemming en het juiste gevoel om jouw event net dat beetje extra te geven.

Bloemen en planten

Bij Just Iris werken we met allerlei soorten bloemen en planten. We vinden duurzaamheid belangrijk en kopen daarom het liefste decoratie bloemen en decoratie planten in die we kunnen hergebruiken, zoals bijvoorbeeld kunstplanten. Ook doen we aan plantenverhuur.

Hebben we je geïnspireerd?

Onze tevreden klanten

Food hallen amsterdam - christmas inspiration | JUST IRIS

De Food Hallen Amsterdam

Iris heeft de Passage van De Hallen al een aantal keer prachtig aangekleed, voor zowel kerst als ons 5 jarig bestaan.
Met haar passie en creativiteit weet ze ons elke keer weer te verrassen!

Iris has beautifully decorated the Passage of De Hallen a number of times, for Christmas and for are 5 years annafirsery.
With her passion and creativity she knows how to surprise us every time!

Bedrijfsfeest

Company event

As Events Manager at BESTSELLER I hired and worked with Iris on the decoration of our Annual Event and it was such a success! The style, the way of working, the final result, everything was great! We would strongly recommend this company and for sure we will work again together in the future. Thank you again, Iris!

Verjaardagsfeest organiseren

Francina

50 jaar tja het blijft een dingetje. Mijn dochter heeft Iris ingeschakeld en het was een heerlijke verassing!! Alles in de puntjes geregeld ik voelde me 20!! Top versiering heerlijke hapjes waanzinnige locatie!! Iris dank je wel voor een onvergetelijke verjaardag je bent een geweldig mens!!!! Ga zo door!!

MRC HOLLAND | Just Iris

MRC HOLLAND

Iris heeft de styling voor het kerstfeest voor 80 personen bij ons op kantoor verzorgd. Ze kwam met originele ideëen over de indeling, aankleding en extra’s (een super leuke backdrop voor een photobooth, hét succes van de avond). Het zag er fantastisch uit! De samenwerking verliep ook erg prettig. Volgend jaar mag ze de kantine weer komen omtoveren tot een geweldige feestlocatie!

Zakelijke evenementen Amsterdam zuid

Dyson company event

Iris made our company event absolutely sparkle! She worked with tight deadlines and produced amazing results in a short timeframe. Our guests were delighted with the beautiful, imaginative styling and Iris worked hard to ensure our vision came to life. Thanks Iris!

Boot party - techleap review - projecten | Just Iris

Network event Techleap

Sigrid Poeler

Afgelopen jaar twee events georganiseerd met styling van Iris. Super blij met de samenwerking: fijne afstemming, denkt echt mee om het concept tot leven te krijgen en de juiste sfeer neer te zetten.

Last year two events were organized with styling by Iris. Super happy with the collaboration: fine tuning, really thinks along to bring the concept to life and create the right atmosphere.